Wegens het corona-virus werken wij uitsluitend op afspraak! Lees meer

Samsung reparatie Lage Vuursche

Repair2day is gespecialiseerd in Samsung reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Lage Vuursche. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 7,5 kilometer afstand van het centrum van Lage Vuursche. 

Overige modellen (telefoons)

Meer info

Overige modellen (tablets)

Meer info

Samsung Galaxy S3 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S3 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Meer info

 

Samsung reparatie Lage Vuursche, in de omgeving van Soest en Baarn

In de omgeving van Lage Vuursche zijn veel bedrijven te vinden die een Samsung reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Lage Vuursche, Soest, en Hilversum. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen van Samsung Nederland en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


Samsung scherm reparatie in Lage Vuursche?

Is het scherm van uw Samsung smartphone of tablet gebartsen en woont u in Lage Vuursche, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw Samsung telefoon of tablet ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.