Wegens het corona-virus werken wij uitsluitend op afspraak! Lees meer

Samsung reparatie Kortenhoef

Repair2day is gespecialiseerd in Samsung reparatie en eenvoudig bereikbaar vanuit Kortenhoef (Hilversum). Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 16 kilometer afstand van het centrum van Kortenhoef, Hilversum. 

Overige modellen (telefoons)

Meer info

Overige modellen (tablets)

Meer info

Samsung Galaxy S3 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S3 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Meer info

 

Samsung reparatie Kortenhoef, in de omgeving van Hilversum en Baarn

In de omgeving van Kortenhoef zijn veel bedrijven te vinden die een Samsung reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen en steden als Kortenhoef, Hilversum en Laren. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen van Samsung Nederland en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


Samsung scherm reparatie in Kortenhoef?

Is het scherm van uw Samsung smartphone of tablet gebartsen en woont u in Kortenhoef, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw Samsung telefoon of tablet ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.