Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

Samsung reparatie Baarn

Repair2day is gespecialiseerd in smartphone, tablet en MacBook reparatie. Onze moderne winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ons adres: Oosterstraat 34, Baarn. Tel. 035 8878 404

Overige modellen (telefoons)

Meer info

Overige modellen (tablets)

Meer info

Samsung Galaxy S3 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S3 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S4 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S5 mini reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 reparatie

Meer info

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Meer info

 

Samsung reparatie Baarn

In de omgeving van Baarn zijn veel bedrijven te vinden die een Samsung reparatie voor u kunnen uitvoeren. Sinds 2012 is Repair2day aan de Oosterstraat een vertrouwd adres in Baarn. Ook uit omliggende dorpen als Soest, Eemnes, Laren en Hilversum weten veel vaste klanten ons te vinden. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog en proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. We repareren uitsluitend met originele onderdelen van Samsung Nederland en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


Samsung scherm reparatie in Baarn?

Is het scherm van uw Samsung smartphone of tablet gebartsen en woont u in de buurt van Baarn, kom dan gerust bij ons langs voor een professionele reparatie. Wij repareren uitsluitend met originele onderdelen van Samsung Nederland, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen bieden. De meeste reparaties voeren wij binnen 45 minuten voor u uit. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw Samsung telefoon of tablet ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.