Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone XS reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPhone XS, dan kunt u uw iPhone in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Wij geven één jaar garantie op onze reparaties. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPhone XS scherm reparatie (touchscreen/LCD)

Prijs reparatie
€ 189,00
Reparatie duur
+/- 90 min

Is het glas van uw iPhone XS gebarsten, het LCD defect of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPhone XS. Garantietermijn: 12 maanden.

iPhone XS achterkant (backcover) reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 1 dag

Is de backcover (achterkant) van uw iPhone XS bekrast, gebarsten of gescheurd? Wij vervangen de achterkant van uw iPhone XS als deze beschadigd is.

iPhone XS batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 95,00
Reparatie duur
+/- 60 min

Valt uw iPhone XS regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPhone XS na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij defect. Wij vervangen uw batterij.

iPhone XS dockconnector reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 90 min

Wordt uw iPhone XS niet herkent door de lader of computer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij repareren de dockconnector van uw iPhone XS zodat hij weer goed oplaadt.

iPhone XS oorluidspreker reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 90 min

Komt er geen, of slecht geluid uit de oorluidspreker van uw iPhone XS? Waarschijnlijk is de speaker van uw iPhone XS dan defect. Wij repareren uw oorluidspreker.

iPhone XS camera reparatie voorkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 2-3 dagen

Werkt de voorcamera van uw iPhone XS niet meer, stelt hij niet meer scherp of is het beeld erg wazig? Dan is waarschijnlijk uw iPhone XS camera defect. Wij repareren uw voorcamera.

iPhone XS camera reparatie achterkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 60 min

Stelt de camera van uw iPhone XS niet goed scherp, is hij erg wazig of werkt de achtercamera van uw iPhone XS niet meer? Dan is waarschijnlijk de camera van uw iPhone XS kapot. Wij repareren uw camera.

iPhone XS algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,00
Reparatie duur
+/- 1 dag

Ervaart u problemen met uw iPhone XS? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte (of verklaring) op voor de verzekeraar.

iPhone XS waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 1-2 dagen

Is uw iPhone XS in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw toestel niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPhone XS en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is het toestel niet altijd te repareren.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iphone xs reparatie iphone xs laten maken iphone xs schermreparatie iphone xs batterij vervangen iphone xs kapot scherm iphone xs schermunit vervangen iphone xs defect scherm iphone xs gebroken glas iphone xs laten maken iphone xs reparatie baarn iphone xs repareren baarn iphone xs reparatie soest iphone xs repareren soest iphone xs reparatie eemnes iphone xs repareren eemnes iphone xs reparatie hilversum iphone xs repareren hilversum iphone xs laten maken baarn iphone xs laten maken soest iphone xs laten maken eemnes