Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone XR reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPhone XR, dan kunt u uw iPhone in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Wij geven één jaar garantie op onze reparaties. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPhone XR scherm reparatie (touchscreen/LCD)

Prijs reparatie
€ 169,00
Reparatie duur
+/- 90 min

Is het glas van uw iPhone XR gebarsten, het LCD defect of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPhone XR. Garantietermijn: 12 maanden.

iPhone XR achterkant (backcover) reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 1 dag

Is de backcover (achterkant) van uw iPhone XR bekrast, gebarsten of gescheurd? Wij vervangen de achterkant van uw iPhone XR als deze beschadigd is.

iPhone XR batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 85,00
Reparatie duur
+/- 60 min

Valt uw iPhone XR regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPhone XR na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij defect. Wij vervangen uw batterij.

iPhone XR dockconnector reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 90 min

Wordt uw iPhone XR niet herkent door de lader of computer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij repareren de dockconnector van uw iPhone XR zodat hij weer goed oplaadt.

iPhone XR oorluidspreker reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 1 dag

Komt er geen, of slecht geluid uit de oorluidspreker van uw iPhone XR? Waarschijnlijk is de speaker van uw iPhone XR dan defect. Wij repareren uw oorluidspreker.

iPhone XR camera reparatie voorkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 2-3 dagen

Werkt de voorcamera van uw iPhone XR niet meer, stelt hij niet meer scherp of is het beeld erg wazig? Dan is waarschijnlijk uw iPhone XR camera defect. Wij repareren uw voorcamera.

iPhone XR camera reparatie achterkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 60 min

Stelt de camera van uw iPhone XR niet goed scherp, is hij erg wazig of werkt de achtercamera van uw iPhone XR niet meer? Dan is waarschijnlijk de camera van uw iPhone XR kapot. Wij repareren uw camera.

iPhone XR algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 29,00
Reparatie duur
+/- 1 dag

Ervaart u problemen met uw iPhone XR? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte (of verklaring) op voor de verzekeraar.

iPhone XR waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 1-2 dagen

Is uw iPhone XR in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw toestel niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPhone XR en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is het toestel niet altijd te repareren.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iphone xr reparatie iphone xr laten maken iphone xr schermreparatie iphone xr batterij vervangen iphone xr kapot scherm iphone xr schermunit vervangen iphone xr defect scherm iphone xr gebroken glas iphone xr laten maken iphone xr reparatie baarn iphone xr repareren baarn iphone xr reparatie soest iphone xr repareren soest iphone xr reparatie eemnes iphone xr repareren eemnes iphone xr reparatie hilversum iphone xr repareren hilversum iphone xr laten maken baarn iphone xr laten maken soest iphone xr laten maken eemnes