Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone X reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPhone X, dan kunt u uw iPhone in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Wij geven één jaar garantie op onze reparaties. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPhone X scherm reparatie

Prijs reparatie
€ 189,00
Reparatie duur
+/- 90 min

Is het glas van uw iPhone X gebarsten, het LCD defect of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPhone X. Garantietermijn: 12 maanden.

iPhone X achterkant (backcover) reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 1 dag

Is de backcover (achterkant) van uw iPhone X bekrast, gebarsten of gescheurd? Wij vervangen de achterkant van uw iPhone X als deze beschadigd is.

iPhone X batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 89,00
Reparatie duur
+/- 60 min

Valt uw iPhone X regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPhone X na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij defect. Wij vervangen uw batterij.

iPhone X dockconnector reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 90 min

Wordt uw iPhone X niet herkent door de lader of computer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij repareren de dockconnector van uw iPhone X zodat hij weer goed oplaadt.

iPhone X oorluidspreker reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 45 min

Komt er geen, of slecht geluid uit de oorluidspreker van uw iPhone X? Waarschijnlijk is de speaker van uw iPhone X dan defect. Wij repareren uw oorluidspreker.

iPhone X camera reparatie voorkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 2-3 dagen

Werkt de voorcamera van uw iPhone X niet meer, stelt hij niet meer scherp of is het beeld erg wazig? Dan is waarschijnlijk uw iPhone X camera defect. Wij repareren uw voorcamera.

iPhone X camera reparatie achterkant

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 60 min

Stelt de camera van uw iPhone X niet goed scherp, is hij erg wazig of werkt de achtercamera van uw iPhone X niet meer? Dan is waarschijnlijk de camera van uw iPhone X kapot. Wij repareren uw camera.

iPhone X algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,00
Reparatie duur
+/- 1 dag

Ervaart u problemen met uw iPhone X? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte (of verklaring) op voor de verzekeraar.

iPhone X waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 1-2 dagen

Is uw iPhone X in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw toestel niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPhone X en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is het toestel niet altijd te repareren.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iphone x reparatie iphone x laten maken iphone x schermreparatie iphone x batterij vervangen iphone x kapot scherm iphone x schermunit vervangen iphone x defect scherm iphone x gebroken glas iphone x laten maken iphone x reparatie baarn iphone x repareren baarn iphone x reparatie soest iphone x repareren soest iphone x reparatie eemnes iphone x repareren eemnes iphone x reparatie hilversum iphone x repareren hilversum iphone x laten maken baarn iphone x laten maken soest iphone x laten maken eemnes