LET OP: Onze openingstijden zijn gewijzigd!
MA T/M DO: 09:00 - 17:00u      VRIJDAG: alleen op afspraak

MacBook reparatie Nijkerk

Repair2day is gespecialiseerd in MacBook reparatie en eenvoudig bereikbaar vanuit Nijkerk. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 18 kilometer afstand van het centrum van Nijkerk.

MacBook Pro 13 inch reparatie

Meer info

MacBook Pro 15 inch reparatie

Meer info

MacBook Pro 17 inch reparatie

Meer info

MacBook Air 11 inch reparatie

Meer info

MacBook Air 13 inch reparatie

Meer info

 

MacBook reparatie Nijkerk, in de omgeving van Amersfoort en Baarn

In de omgeving van Nijkerk zijn veel bedrijven te vinden die een MacBook reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen en steden als Nijkerk, Amersfoort en Soest. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een MacBook, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


MacBook upgrade in Nijkerk?

Wordt uw MacBook Pro of MacBook Air steeds trager en woont u in de omgeving van Nijkerk, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel. Naast het repareren van MacBooks voeren wij ook regelmatig performance upgrades uit voor mensen uit Nijkerk. Zo kunnen wij het werkgeheugen van uw MacBook uitbreiden en/of een Solid State Drive (SSD) installeren. Hierdoor zal uw MacBook een stuk sneller worden. Natuurlijk maken wij een backup van al uw bestanden zodat u uw MacBook in dezelfde staat terugkrijgt als u hem bij ons bracht, maar dan een stuk sneller! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.