Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

MacBook reparatie Lage Vuursche

Repair2day is gespecialiseerd in MacBook reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Lage Vuursche. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 7,5 kilometer afstand van het centrum van Lage Vuursche. 

MacBook Pro 13 inch reparatie

Meer info

MacBook Pro 15 inch reparatie

Meer info

MacBook Pro 17 inch reparatie

Meer info

MacBook Air 11 inch reparatie

Meer info

MacBook Air 13 inch reparatie

Meer info

 

MacBook reparatie Lage Vuursche, in de omgeving van Baarn en Soest

In de omgeving van Lage Vuursche zijn veel bedrijven te vinden die een MacBook reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Lage Vuursche, Eemnes en Soest. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een MacBook, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


MacBook upgrade in Lage Vuursche?

Wordt uw MacBook Pro of MacBook Air steeds trager en woont u in de omgeving van Lage Vuursche, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen 10 minuten staat u in onze moderne winkel. Naast het repareren van de MacBooks voeren wij ook regelmatig performance upgrades uit voor mensen uit Lage Vuursche. Zo kunnen wij het werkgeheugen van uw MacBook uitbreiden en/of een Solid State Drive (SSD) installeren. Hierdoor zal uw MacBook een stuk sneller worden. Natuurlijk maken wij een backup van al uw bestanden zodat u uw MacBook in dezelfde staat terugkrijgt als u hem bij ons bracht, maar dan een stuk sneller! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.