Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone reparatie Soest

Repair2day is gespecialiseerd in iPhone reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Soest. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 4,5 kilometer afstand van het centrum van Soest. 

iPhone 4 reparatie

Meer info

iPhone 4S reparatie

Meer info

iPhone 5 reparatie

Meer info

iPhone 5C reparatie

Meer info

iPhone 5S reparatie

Meer info

iPhone SE reparatie

Meer info

iPhone 6 reparatie

Meer info

iPhone 6 Plus reparatie

Meer info

iPhone 6S reparatie

Meer info

iPhone 6S Plus reparatie

Meer info

iPhone 7 reparatie

Meer info

iPhone 7 Plus reparatie

Meer info

 

iPhone reparatie Soest, in de omgeving van Baarn en Amersfoort

In Soest (en de omliggende dorpen) zijn veel bedrijven te vinden waar u terecht kunt om uw iPhone te laten repareren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit Soest en omgeving omdat wij de lat voor onze reparaties hoog leggen. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie. Voor vele Soestenaren zijn wij al sinds 2012 een vertrouwd adres voor smartphone, tablet en MacBook reparatie.


iPhone scherm reparatie in Soest?

De reparatie die wij het meeste uitvoeren is natuurlijk een scherm reparatie. Sinds kort bieden wij naast originele schermen ook een A-kwaliteit imitatie scherm aan. Dit zijn de best verkrijgbare imitatie-schermen op de markt. Is uw scherm kapot en woont u in Soest (of in de omgeving van Soest) rij dan gerust naar Baarn. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. U kunt ook bij ons terecht voor accessoires zoals hoesjes en telefoonladers.