Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone reparatie Kortenhoef

Repair2day is gespecialiseerd in iPhone reparatie en eenvoudig bereikbaar vanuit Kortenhoef (Hilversum). Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 16 kilometer afstand van het centrum van Kortenhoef, Hilversum. 

iPhone 4 reparatie

Meer info

iPhone 4S reparatie

Meer info

iPhone 5 reparatie

Meer info

iPhone 5C reparatie

Meer info

iPhone 5S reparatie

Meer info

iPhone SE reparatie

Meer info

iPhone 6 reparatie

Meer info

iPhone 6 Plus reparatie

Meer info

iPhone 6S reparatie

Meer info

iPhone 6S Plus reparatie

Meer info

iPhone 7 reparatie

Meer info

iPhone 7 Plus reparatie

Meer info

 

iPhone reparatie Kortenhoef, in de omgeving van Hilversum en Baarn

In de buurt van Kortenhoef zijn veel bedrijven te vinden die een iPhone reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Kortenhoef, Hilversum en Laren. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPhone scherm reparatie in Kortenhoef?

Is uw scherm kapot en woont u in Kortenhoef, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw iPhone ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.