LET OP: Onze openingstijden zijn gewijzigd!
MA T/M DO: 09:00 - 17:00u      VRIJDAG: alleen op afspraak

iPhone reparatie Eemdijk

Repair2day is gespecialiseerd in iPhone reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Eemdijk. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 6,5 kilometer afstand van het centrum van Eemdijk.

iPhone 4 reparatie

Meer info

iPhone 4S reparatie

Meer info

iPhone 5 reparatie

Meer info

iPhone 5C reparatie

Meer info

iPhone 5S reparatie

Meer info

iPhone SE reparatie

Meer info

iPhone 6 reparatie

Meer info

iPhone 6 Plus reparatie

Meer info

iPhone 6S reparatie

Meer info

iPhone 6S Plus reparatie

Meer info

iPhone 7 reparatie

Meer info

iPhone 7 Plus reparatie

Meer info

 

iPhone reparatie Eemdijk, in de omgeving van Baarn en Eemnes

In de buurt van Eemdijk zijn veel bedrijven te vinden die een iPhone reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Eemdijk, Eemnes en Spakenburg. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPhone scherm reparatie in Eemdijk?

Is uw scherm kapot en woont u in Eemdijk, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw iPhone ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.