Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone reparatie Baarn

Repair2day is gespecialiseerd in smartphone, tablet en MacBook reparatie. Onze moderne winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ons adres: Oosterstraat 34, Baarn. Tel. 035 8878 404

iPhone 4 reparatie

Meer info

iPhone 4S reparatie

Meer info

iPhone 5 reparatie

Meer info

iPhone 5C reparatie

Meer info

iPhone 5S reparatie

Meer info

iPhone SE reparatie

Meer info

iPhone 6 reparatie

Meer info

iPhone 6 Plus reparatie

Meer info

iPhone 6S reparatie

Meer info

iPhone 6S Plus reparatie

Meer info

iPhone 7 reparatie

Meer info

iPhone 7 Plus reparatie

Meer info

 

iPhone reparatie Baarn

Sinds 2012 is Repair2day aan de Oosterstraat een vertrouwd adres in Baarn. In de buurt van Baarn zijn steeds meer bedrijven te vinden die een iPhone reparatie voor u kunnen uitvoeren. Toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit Baarn en uit omliggende dorpen als Eemnes, Soest, Spakenburg en Hilversum. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPhone scherm reparatie in Baarn?

De reparatie die wij het meeste uitvoeren is natuurlijk een schermreparatie. In de meeste gevallen repareren wij uw scherm binnen 45 minuten. Natuurlijk kunt u voor andere reparaties aan uw iPhone ook bij ons terecht. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.