Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPhone 4S reparatie


Heeft u een defect aan uw iPhone 4S, dan kunt u uw iPhone vakkundig in Baarn laten repareren door Repair2day. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen en u krijgt bovendien een jaar garantie op de reparatie. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPhone 4S scherm reparatie (touchscreen/LCD)

Prijs reparatie
€ 69,90
Reparatie duur
+/- 90 min

Is het glas van uw iPhone 4S gebarsten of werkt het touchscreen van de iPhone werkt niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPhone 4S in de kleuren zwart of wit.

iPhone 4S achterkant (backcover) reparatie

Prijs reparatie
€ 35,00
Reparatie duur
+/- 30 min

Is de backcover (achterkant) van uw iPhone 4S gebarsten of gescheurd? Wij vervangen de achterkant van uw iPhone 4S met originele onderdelen als deze beschadigd is.

iPhone 4S refurbish pakket (voor + achterkant vervangen)

Prijs reparatie
€ 95,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Wilt u dat uw iPhone 4S er weer als nieuw uitziet? Wij vervangen het scherm en de achterkant van uw iPhone 4S met originele onderdelen. Hiermee ziet uw toestel er weer zo goed als nieuw uit.

iPhone 4S batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 44,90
Reparatie duur
+/- 30 min

Valt uw iPhone 4S regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPhone 4 na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij van uw iPhone 4S defect. Wij vervangen uw batterij.

iPhone 4S dockconnector / microfoon reparatie

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Wordt uw iPhone 4S niet herkent door de lader of computer? Werkt de microfoon van uw iPhone niet meer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij vervangen de dockconnector van uw iPhone 4S.

iPhone 4S luidspreker reparatie

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Werkt het geluid niet bij het afspelen van filmpjes, of werkt het geluid van uw iPhone 4S helemaal niet meer? Waarschijnlijk is de luidspreker van uw iPhone defect. Wij vervangen uw luidspreker.

iPhone 4S homebutton reparatie

Prijs reparatie
€ 59,90
Reparatie duur
+/- 45 min

Klikt de homebutton van uw iPhone niet meer, blijft hij hangen of reageert uw homebutton slecht? Waarschijnlijk is de homebutton of de homebuttonkabel van uw iPhone 4S defect.

iPhone 4S oorluidspreker reparatie

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Komt er geen, of slecht geluid uit de oorluidspreker van uw iPhone 4S? Waarschijnlijk is de speaker van uw iPhone 4S dan defect. Wij zullen de oorluidspreker van uw iPhone 4S vervangen.

iPhone 4S camera reparatie voorkant

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Werkt de voorcamera van uw iPhone 4S niet meer? Dan is waarschijnlijk uw iPhone 4S camera defect. Wij repareren uw voorcamera.

iPhone 4S camera reparatie achterkant

Prijs reparatie
€ 49,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Werkt de camera of flitser aan de achterkant van uw iPhone 4S niet meer? Dan is waarschijnlijk de achtercamera van uw iPhone kapot. Ook als de flitser aan blijft staan wordt dat met deze reparatie verholpen. Wij repareren uw camera.

iPhone 4S aan/uit schakelaar (powerknop) reparatie

Prijs reparatie
€ 59,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Werkt de aan / uit knop van uw iPhone 4S niet meer goed? Dan is de kabel achter uw powerknop defect. Wij repareren deze kabel zodat de aan / uit schakelaar van uw iPhone 4S weer goed werkt.

iPhone 4S volumeknop / muteknop reparatie

Prijs reparatie
€ 59.00
Reparatie duur
+/- 60 min

Werkt de volumeknop, de muteknop of werken beide volumeknoppen niet meer? Dan is de knoppenkabel van uw iPhone 4S defect. Wij vervangen deze kabel voor u zodat uw knoppen weer goed functioneren.

iPhone 4S koptelefoon / audiojack reparatie

Prijs reparatie
€ 59,00
Reparatie duur
+/- 60 min

Is de koptelefoon ingang van uw iPhone 4S defect? Wij vervangen uw complete audiojack module zodat u weer rustig handsfree kan bellen of genieten van de muziek op uw iPhone 4S.

iPhone 4S trilmotor reparatie

Prijs reparatie
€ 45,00
Reparatie duur
+/- 45 min

Werkt de trilfunctie van uw iPhone 4S niet meer of trilt uw iPhone 4S heel zachtjes? Dan is waarschijnlijk de trilmotor defect. Wij repareren uw trilmotor.

iPhone 4S waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 45,00
Reparatie duur
+/- 1-2 dagen

Is uw iPhone 4S in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw toestel niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPhone 4S en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is het toestel niet altijd te repareren.

iPhone 4S algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,00
Reparatie duur
+/- 1 dag

Ervaart u problemen met uw iPhone 4S? Wij onderzoeken alle onderdelen en testen alle functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte of verklaring op voor de verzekeraar.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iphone 4S reparatie iphone 4S laten maken iphone 4S schermreparatie iphone 4S batterij vervangen iphone 4S kapot scherm iphone 4S schermunit vervangen iphone 4S defect scherm iphone 4S gebroken glas iphone 4S laten maken iphone 4S reparatie baarn iphone 4S repareren baarn iphone 4S reparatie soest iphone 4S repareren soest iphone 4S reparatie eemnes iphone 4S repareren eemnes iphone 4S reparatie hilversum iphone 4S repareren hilversum iphone 4S laten maken baarn iphone 4S laten maken soest iphone 4S laten maken eemnes