LET OP: Onze openingstijden zijn gewijzigd!
MA T/M DO: 09:00 - 17:00u      VRIJDAG: alleen op afspraak

iPad reparatie Soestdijk

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Soestdijk (Soest). Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 3 kilometer afstand van Soestdijk. 

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

iPad reparatie Soestdijk, vlakbij Baarn.

In de omgeving van Soestdijk, zijn meerdere bedrijven te vinden waar u terecht kunt voor een iPad reparatie. Wij zijn gevestigd in Baarn, op de Oosterstraat 34. Hoewel de concurrentie groot is, krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Soest, Amersfoort, Eemnes en Hilversum. Wij begrijpen als geen ander hoe afhankelijk we in deze tijd zijn van een smartphone en tablet. Daarom leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Soestdijk?

Is uw scherm kapot en woont u in Soestdijk, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.