Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad reparatie Nijkerk

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig bereikbaar vanuit Nijkerk. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 20 kilometer afstand van het centrum van Nijkerk.

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

 

iPad reparatie Nijkerk, in de omgeving van Baarn, Amersfoort en Soest.

In de omgeving van Nijkerk, zijn veel bedrijven te vinden die uw iPad kunnen repareren. Wij zijn gevestigd in Baarn, misschien niet direct een logische keuze om naartoe te rijden, maar toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Nijkerk, Amersfoort, Soest, Hoogland en Utrecht. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Nijkerk?

Is uw scherm gebarsten en woont u in de buurt van Nijkerk, dan kunt u ook eenvoudig naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel op de Oosterstraat 34. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust naar onze winkel: Tel. 035 8878 404.