iPad reparatie Naarden

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Naarden (Naarden Vesting). Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 19 kilometer afstand van het centrum van Naarden.  

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

 

iPad reparatie Naarden, in de omgeving van Baarn, Hilversum en Soest

In de omgeving van Naarden, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Baarn, misschien niet direct een logische keuze om naartoe te rijden, maar toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Naarden, Hilversum, Bussum en Soest. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Naarden?

Is uw scherm gebarsten en woont u in Naarden, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust met de winkel: Tel. 035 8878 404.