iPad reparatie Loosdrecht

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig bereikbaar vanuit Loosdrecht (Hilversum). Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 17 kilometer afstand van het centrum van Loosdrecht, Hilversum. 

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

iPad reparatie Loosdrecht, in de omgeving van Hilversum, Baarn en Soest.

In de omgeving van Loosdrecht, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Baarn. Hoewel de concurrentie groot is, krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Loosdrecht, Eemnes, Soest en Hilversum. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Loosdrecht?

Is uw scherm kapot en woont u in de omgeving van Loosdrecht, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust naar onze winkel: Tel. 035 8878 404