Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad reparatie Lage Vuursche

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Lage Vuursche. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 7,5 kilometer afstand van het centrum van Lage Vuursche. 

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

 

iPad reparatie Lage Vuursche, in de omgeving van Baarn, Soest en Bilthoven.

In de omgeving van Lage Vuursche, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Baarn. Steeds vaker krijgen wij vaste klanten uit omliggende dorpen als Lage Vuursche, Soest, Bilthoven en Den Dolder. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Lage Vuursche?

Is uw scherm gebarsten en woont u in de omgeving van Lage Vuursche, dan kunt u eenvoudig naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.