LET OP: Onze openingstijden zijn gewijzigd!
MA T/M DO: 09:00 - 17:00u      VRIJDAG: alleen op afspraak

iPad reparatie Eemnes

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Eemnes. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 8,5 kilometer afstand van het centrum van Eemnes.

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

iPad reparatie Eemnes, in de omgeving van Baarn.

In de omgeving van Eemnes, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Baarn. Hoewel de concurrentie groot is, krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Eemnes, Soest, Laren, Amersfoort en Hilversum. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Eemnes?

Is uw scherm kapot en woont u in Eemnes, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust even naar de winkel. Tel. 035 8878 404