LET OP: Onze openingstijden zijn gewijzigd!
MA T/M DO: 09:00 - 17:00u      VRIJDAG: alleen op afspraak

iPad reparatie Bussum

Repair2day is gespecialiseerd in iPhone reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Bussum. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 14 kilometer afstand van het centrum van Bussum. 

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

 

iPad reparatie Bussum, in de omgeving van Baarn, Soest en Hilversum.

In de omgeving van Bussum, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Baarn, misschien niet direct een logische keuze om naartoe te rijden, maar toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende steden als Bussum, Hilversum, Laren en Soest. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Bussum?

Is uw scherm kapot en woont u in Bussum, dan kunt u ook naar Baarn rijden. Binnen tien minuten staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers.