iPad reparatie Bilthoven

Repair2day is gespecialiseerd in iPad reparatie en eenvoudig te bereiken vanuit Bilthoven. Wij zijn gevestigd in Baarn, op slechts 11 kilometer afstand van het centrum van Bilthoven. 

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

 

iPad reparatie Bilthoven, in de omgeving van Baarn, Soest en Den Dolder.

In de omgeving van Bilthoven, zijn veel bedrijven te vinden die uw iPad kunnen repareren. Wij zijn gevestigd in Baarn, misschien niet direct een logische keuze om naartoe te rijden, maar toch krijgen wij steeds meer vaste klanten uit omliggende dorpen als Bilthoven, Den Dolder, Zeist, Soest en Utrecht. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn geworden van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Bilthoven?

Is uw scherm gebarsten en woont u in de omgeving van Bilthoven, dan kunt u ook eenvoudig naar Baarn rijden. Binnen een kwartiertje staat u in onze moderne winkel. Onze winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust naar onze winkel: Tel. 035 8878 404.