Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad reparatie Baarn

Repair2day is gespecialiseerd in smartphone, tablet en MacBook reparatie. Onze moderne winkel is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en al jaren een vertrouwd adres in Baarn voor Apple en Samsung reparatie.

iPad 2 reparatie

Meer info

iPad 3 reparatie

Meer info

iPad 4 reparatie

Meer info

iPad Air reparatie

Meer info

iPad Air 2 reparatie

Meer info

iPad Mini reparatie

Meer info

iPad Mini 2 reparatie

Meer info

iPad Mini 3 reparatie

Meer info

iPad Mini 4 reparatie

Meer info

iPad reparatie Baarn

In de omgeving van Baarn, zijn veel bedrijven te vinden die een iPad reparatie voor u kunnen uitvoeren. Sinds 2013 zijn wij voor veel Baarnaars een vertrouwd adres voor smartphone, tablet en MacBook reparatie. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe afhankelijk we zijn van een smartphone en tablet, leggen wij de lat voor onze reparaties altijd hoog. We repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven tevens één jaar garantie op de reparatie.


iPad scherm reparatie in Baarn?

Is uw scherm kapot en woont u in de omgeving van Baarn? Wij serveren u graag een kopje koffie tijdens het wachten op uw reparatie en u kunt gebruik maken van gratis wifi. Parkeren kan voor de deur en is gratis. U kunt ook bij ons terecht voor (auto)accessoires zoals hoesjes, powerbanks, protectors en telefoonladers. Heeft u een vraag? Bel gerust met onze winkel: Tel. 035 8878 404.