Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad mini reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPad mini, dan kunt u uw iPad in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen en u krijgt bovendien een jaar garantie op de reparatie. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPad Mini scherm reparatie (touchscreen)

Prijs reparatie
€ 119,00
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het glas van uw iPad Mini gebarsten of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPad Mini in de kleuren zwart of wit (uitsluitend met originele onderdelen).

iPad Mini LCD reparatie

Prijs reparatie
€ 149,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het LCD scherm van uw iPad Mini, bevat het scherm strepen of is het scherm erg donker, dan is waarschijnlijk het LCD van uw iPad Mini defect. Wij repareren het LCD scherm van uw iPad Mini.

iPad Mini algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Ervaart u problemen met uw iPad Mini? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte of verklaring op voor de verzekeraar.

iPad Mini waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 54,90
Reparatie duur
+/- 2-3 dagen

Is uw iPad Mini in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw iPad niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPad Mini en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is uw iPad niet altijd te repareren.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iPad Mini reparatie iPad Mini laten maken iPad Mini schermreparatie iPad Mini batterij vervangen iPad Mini kapot scherm iPad Mini schermunit vervangen iPad Mini defect scherm iPad Mini gebroken glas iPad Mini laten maken iPad Mini reparatie baarn iPad Mini repareren baarn iPad Mini reparatie soest iPad Mini repareren soest iPad Mini reparatie eemnes iPad Mini repareren eemnes iPad Mini reparatie hilversum iPad Mini repareren hilversum iPad Mini laten maken baarn iPad Mini laten maken soest iPad Mini laten maken eemnes