Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad Air reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPad Air, dan kunt u uw iPad in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen en u krijgt bovendien een jaar garantie op de reparatie. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPad Air scherm reparatie (touchscreen)

Prijs reparatie
€ 120,00
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het glas van uw iPad Air gebarsten of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPad Air in de kleuren zwart of wit (uitsluitend met originele onderdelen).

iPad Air LCD reparatie

Prijs reparatie
€ 169,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het LCD scherm van uw iPad wit, bevat het scherm strepen of is het scherm erg donker, dan is waarschijnlijk het LCD van uw iPad Air defect. Wij repareren het LCD scherm van uw iPad Air.

iPad Air homebutton reparatie

Prijs reparatie
€ 89,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Klikt de homebutton van uw iPad Air niet meer, blijft hij hangen of reageert uw homebutton slecht? Waarschijnlijk is de homebutton of de homebuttonkabel van uw iPad Air defect. Wij repareren uw homebutton.

iPad Air dockconnector reparatie

Prijs reparatie
€ - op aanvraag
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Wordt uw iPad Air niet herkent door de lader of computer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij repareren de dockconnector van uw iPad Air zodat hij weer goed oplaadt.

iPad Air batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 119,00
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Valt uw iPad Air regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPad Air na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij defect. Wij vervangen uw batterij.

iPad Air algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Ervaart u problemen met uw iPad Air? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte of verklaring op voor de verzekeraar.

iPad Air waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 54,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is uw iPad Air in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw iPad niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPad Air en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is uw iPad niet altijd te repareren.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iPad Air reparatie iPad Air laten maken iPad Air schermreparatie iPad Air batterij vervangen iPad Air kapot scherm iPad Air schermunit vervangen iPad Air defect scherm iPad Air gebroken glas iPad Air laten maken iPad Air reparatie baarn iPad Air repareren baarn iPad Air reparatie soest iPad Air repareren soest iPad Air reparatie eemnes iPad Air repareren eemnes iPad Air reparatie hilversum iPad Air repareren hilversum iPad Air laten maken baarn iPad Air laten maken soest iPad Air laten maken eemnes