Na 10 mooie jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging, we hebben de winkel gesloten.
Bedankt voor uw vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens! meer informatie

iPad 2 reparatie

 

Heeft u een defect aan uw iPad 2, dan kunt u uw iPad in Baarn vakkundig laten repareren door Repair2day. Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen en u krijgt bovendien een jaar garantie op de reparatie. Onderstaande prijzen zijn inclusief onderdelen, reparatiekosten en BTW.

 

iPad 2 scherm reparatie (touchscreen)

Prijs reparatie
€ 90,00
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het glas van uw iPad 2 gebarsten of werkt het touchscreen niet meer? Wij vervangen het scherm van uw iPad 2 in de kleuren zwart of wit (uitsluitend met originele onderdelen).

iPad 2 LCD reparatie

Prijs reparatie
€ 89,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is het LCD scherm van uw iPad wit, bevat het strepen of is het scherm erg donker, dan is waarschijnlijk het LCD scherm van uw iPad 2 defect. Wij repareren het LCD scherm van uw iPad 2.

iPad 2 homebutton reparatie

Prijs reparatie
€ 79,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Klikt de homebutton van uw iPad 2 niet meer, blijft hij hangen of reageert uw homebutton slecht? Waarschijnlijk is de homebutton of de homebuttonkabel van uw iPad 2 defect. Wij repareren uw homebutton.

iPad 2 dockconnector reparatie

Prijs reparatie
€ 79,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Wordt uw iPad 2 niet herkent door de lader of computer? Dan is waarschijnlijk uw dockconnector defect. Wij repareren de dockconnector van uw iPad 2 zodat hij weer goed oplaadt.

iPad 2 batterij vervangen

Prijs reparatie
€ 89,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Valt uw iPad 2 regelmatig uit of laadt hij langzaam op? Is uw iPad 2 na enkele uren stand-by leeg, dan is waarschijnlijk de batterij defect. Wij vervangen uw batterij.

iPad 2 waterschade (vochtschade) onderzoek en reiniging

Prijs reparatie
€ 54,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Is uw iPad 2 in het water gevallen of op andere wijze in contact gekomen met vocht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Probeer uw iPad niet aan te zetten of bijv. met een föhn te drogen! Wij onderzoeken uw iPad 2 en reinigen het moederbord op chemische wijze i.v.m. corrosievorming. Let op: Bij waterschade is uw iPad niet altijd te repareren.

iPad 2 algemeen onderzoek

Prijs reparatie
€ 39,90
Reparatie duur
+/- 2 dagen

Ervaart u problemen met uw iPad 2? Wij onderzoeken alle onderdelen en functies van uw toestel om de schade vast te stellen. Zo kunnen wij een exacte prijsopgave maken voor een eventuele reparatie en desgewenst stellen wij een offerte of verklaring op voor de verzekeraar.

Waarom Repair2day?

- Beste kwaliteit onderdelen
- 12 maanden garantie
- Op afspraak, of zonder afspraak binnenlopen
- Scherpe prijzen
- Officiële factuur

 

Openingstijden

Permanent gesloten.

Contact

Repair2day
Oosterstraat 34
3742 SV Baarn
Tel. 035 8878 404

 

Ervaringen

10 0
repair2day repair2day
Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

 

Tags:
iPad 2 reparatie iPad 2 laten maken iPad 2 schermreparatie iPad 2 batterij vervangen iPad 2 kapot scherm iPad 2 schermunit vervangen iPad 2 defect scherm iPad 2 gebroken glas iPad 2 laten maken iPad 2 reparatie baarn iPad 2 repareren baarn iPad 2 reparatie soest iPad 2 repareren soest iPad 2 reparatie eemnes iPad 2 repareren eemnes iPad 2 reparatie hilversum iPad 2 repareren hilversum iPad 2 laten maken baarn iPad 2 laten maken soest iPad 2 laten maken eemnes