Corona virus

 

Geachte klant,

Wegens het Corona virus hanteren wij momenteel voorzorgsmaatregelen. Aangezien telefoons en tablets een bron van besmetting (kunnen) zijn, kiezen wij ervoor om onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen, om besmettingsgevaar te beperken: 

 1. Momenteel repareren wij op afspraak en mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn.
  Bel ons bij voorkeur om een afspraak te maken (tijdens openingstijden: 035-8878404). Ook is het mogelijk om via onze online agenda een afspraak in te plannen. Vanwege de voorzorgsmaatregelen is het niet mogelijk om in de winkel te wachten op de reparatie.
 2. Medewerkers schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.
  Voor uw en onze eigen veiligheid houden wij anderhalve meter afstand. 
 3. Indien u gezondheidsklachten heeft (verkoudheid, hoesten of koorts), blijf thuis en stuur iemand anders langs de winkel!
  Het is ook mogelijk om het toestel op te sturen. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn indien u ziek bent.
 4. Desinfecteer uw toestel voordat wij uw apparaat innemen. 
  Telefoons en tablets zijn een bron voor bacteriën. Wegens de aangescherpte maatregelen verzoeken wij u daarom met klem om uw toestel grondig te ontsmetten voordat wij deze behandelen.
   

Op deze manier hopen wij de gezondheid van onze klanten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen. Indien er wijzigen worden toegepast zal dat direct gecommuniceerd worden. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.